L’àvia més gran de l’Anoia celebra 109 anys

232

Conxita Casellas, l’àvia més gran de Vilanova Camí i de l’Anoia, continua sumant anys i ja en van 109. Aquest passat diumenge, 18 de novembre, ho va celebrar amb la família i amb la visita de l’alcaldessa Noemí Trucharte del municipi i la regidora de Serveis Personals, Sílvia Cáceres.

L’alcaldessa va lliurar-li el tradicional ram de flors i va fer-li arribar la felicitació i l’estima del consistori, un homenatge que l’ajuntament vilanoví li fa des que va complir els 100 anys i que l’àvia i la família ja esperen cada any.

Rodejada de la família, el seu fill Josep, els nets i els besnéts, aquesta vilanovina centenària va conversar amb l’alcaldessa i la regidora amb qui va compartir copa de cava i pastís d’aniversari.

Malgrat la seva avançada edat, Conxita Casellas continua mostrant bona salut amb els mals típics de l’edat que li han afectat la vista, l’oïda i la mobilitat.

Més enllà de ser la més gran de la comarca, Conxita Casellas és la vint-i-cinquena àvia de més edat de tot l’estat espanyol.