L’Automercat augmenta un 20% la venda de vehicles d’ocasió

47

L’edició d’enguany de l’Automercat, la Fira del vehicle d’ocasió, ha tancat amb un notable augment de les vendes de cotxes i amb satisfacció per part d’expositors i organització.

La Fira, que es va haver de posposar per la pluja la primavera passada, va comptar amb la participació de 15 concessionaris d’automoció locals, que van aprofitar l’esdeveniment anual per mostrar les seves ofertes en els 8.000 m2 d’exposició ubicats a l’aire lliure al Polígon de Les Comes.

D’un total de 289 vehicles exposats, els visitants van adquirir-ne 115, la qual cosa suposa un 40% dels automòbils exposats a la Fira. La xifra supera amb escreix la de l’any passat en què es van vendre 95 cotxes, per tant s’ha augmentat en un 21% el número de vehicles venuts.

De l’Automercat al TastAnoia

Ara, després d’aquest cap de setmana d’Automercat,  Fira Igualada treballa ja en l’organització de la propera cita firal, que es farà aquest proper cap de setmana. Entre els dies 5,6 i 7 d’octubre, a La Rambla d’Igualada, es celebrarà una nova edició del TastAnoia.