Laura Llucià, de la Joieria Llucià, nova presidenta d’Igualada Comerç

307

El passat 9 de juliol es va celebrar l’Assemblea General d’Igualada Comerç que va servir per escollir una nova presidenta i membres de junta. L’única candidatura que es va presentar a les eleccions i que per tant va ser escollida, va ser l’encapçalada per Laura Llucià, de la Joieria Llucià. A la nova presidenta l’acompanyen 12 membres més en la nova junta directiva.

La nova presidenta va agrair als assistents a l’Assemblea la confiança i es va comprometre a treballar per promoure el comerç de la ciutat i posicionar-lo com un dels referents a Catalunya.

Per la seva banda, el president sortint, Xavier Figueres, que ha estat en el càrrec des de 2014, va encoratjar als nous membres de la junta a “treballar encara més en la cohesió del sector comercial de la nostra ciutat, com també en la projecció exterior del comerç d’Igualada”.

L’Assemblea General també va servir per presentar i aprova el balanç econòmic del 2017 i per fer la proposta del pla d’activitats del que resta d’any. Entre aquestes activitats destaquen la Botiga al Carrer del pròxim 1 de setembre, la Gran Festa del Vi o la Campanya de Nadal.