L’Ateneu viurà dissabte un concert a dues bandes

83

Aquest dissabte vinent, dia 15 de juliol, a les 7 de la tarda, tindrà lloc al Teatre Municipal l’Ateneu un concert de dues bandes a càrrec de la Banda de Música d’Igualada i la Banda de Terrassa que és convidada a nostra ciutat en un intercanvi d’ambdues formacions que s’inicià la primavera del 2016 amb la participació de la BMI al concert “De banda a banda” a Terrassa acollida per la banda d’aquella ciutat.

Els components de les dues bandes, que hauran compartit una jornada de treball i també de lleure, oferiran en aquest concert de cloenda un repertori de peces clàssiques i modernes. La Banda d’Igualada dirigida per Concepció Ramió interpretarà una mostra del seu repertori a més de les obres treballades en l’intensiu d’estiu on destaquem l’obra èpica Finlàndia de Jean Sibelius o un medley del musical My fair Lady. La Banda de Terrassa, que té com a director des de fa algunes temporades el colomenc Pol Pastor, jove director vinculat a la nostra ciutat, oferirà una selecció de ballables ben engrescadors i estituencs (boleros, swings, rock and rolls, etc.).

El concert es clourà amb dues peces interpretades conjuntament amb solistes de casa nostra: el segon moviment del concert per a trombó T-bone del compositor holandès Johan de Meij, amb Marcel Puig com a solista, i la coneguda obra Puigsoliu del compositor català Joaquim Serra, en una versió per banda amb Olga Torra com a tenora solista. L’entrada al concert és gratuïta.