L’Ateneu impartirà un taller intensiu de cinema dirigit a joves

31

L’Ateneu Igualadí proposa un taller intensiu de cinema dirigit a joves de 14 a 18 anys, per a l’última setmana del mes juny.

L’objectiu del taller és aprendre a escriure un guió cinematogràfic. Saber quines són les passes necessàries per afrontar un rodatge. Aprendre tècniques de direcció, càmera i fotografia amb exercicis pràctics. Conèixer els principis bàsics del muntatge cinematogràfic.

Durant aquest intensiu es podran adquirir coneixements de direcció, producció, fotografia, muntatge i llenguatge cinematogràfic. A més a més de participar en el rodatge d’un videoclip que el mateix alumne muntarà i després compartirà en grup a Internet.

El taller l’impartirà David Casals-Roma, guionista i cineasta guanyador de més de cent premis i professor en escoles de cinema d’Espanya, França i els Estats Units. Actualment està impartint un curs d’escriptura de guions per a adults a l’Ateneu Igualadí.

Dies del taller: Del 25 al 29 de juny de 9.30 h a 13.30 h a l’Ateneu Igualadí

Per a participar no cal tenir cap coneixement previ.

El preu és de 200 €,  amb la possibilitat de fer el pagament fraccionat, una part el mes de juny i l’altra el mes de juliol. Si la inscripció es fa abans del 20 de juny s’aplicarà un 10% de descompte.

El material necessari per a la realització del taller és un ordinador i un disc dur extern pel muntatge del videoclip.  A l’acabar el taller es lliurarà un certificat acreditatiu.

Inscripcions

Qui estigui interessat en aquest taller, ha d’entrar a www.davidcasals-roma.com i emplenar el formulari d’inscripció. Les places són limitades. Recomanen no esperar al darrer dia per inscriure’s.

Per qualsevol dubte contactar a info@davidcasals-roma.com.