L’Associació de Veterans d’Igualada de futbol apallissen a l’Arrabal C. Gramenet
L

27 de març de 2017
Inteligentíssim partit jugat per el conjunt blau a les comes, enfront un Arrabal, que malgrat practicar un bon futbol, no van poder amb els igualadins, endreçats al terreny de joc i letals en atac.  Els gramanetencs només van poder aguantar el ritme dels blaus els primers quaranta cinc minuts inicials, a la represa van anar perdent força i els igualadins a més minuts jugats, més perill a la portería rival.  A destacar el magnífic treball dels blaus, sacrificats en el treball d´equip on van lluir Gámez aturant un dificilíssim penal i Lele amb dos gols i tres assisténcies que els companys van traduir en gols, fins completar el marcador final.
En el primer minut de la segona meitat, la centrada de Lele la remata Sergi adelantant als igualadins, 1-0.  Minut 54, contraatac blau Costa marxa per cames, fa la centrada i Lele fa el segon 2-0.  Minut 70, camvi de papers dels protagonistes, marxa falta al lateral del área que treu Lele i Costa fa el tercer 3-0. Minut 79, el col-legiat xiula penal en contra dels igualadins i Gámez en magnífica estirada treu una má i atura l´esféric.  Minut 82, sense temps a reaccionar, amb rápida contra Lele fa pujar el quart al marcador 4-0.  Minut 87, desdibuixats els gramanetencs, perden la pilota al mig camp i amb rápida contra Lele cedeix a Xavi C.i fa pujar el definitiu cinqué gol 5-0.
Per el conjunt igualadí van jugar, Gámez, Farré, Pep, Canals, Calsina, Pau, Solís, Lele, Xavi C.,Enric, Sergi, Ivan, Costa, Toro, Moyes, a la banqueta Ramonet​​.  La setmana vinent els blaus visitaran el camp del Júpiter.