L’Associació Salut Mental Catalunya Anoia rep un premi per la seva feina d’ajuda a col·lectius vulnerables

188

L’Associació Salut Mental Catalunya Anoia han estat premiades per la Convocatòria d’ajuts d’impuls social pel territori que atorga la Fundació Pinnae amb l’ajuda i assessorament de la Fundació Pere Tarrés. L’associació ha estat escollida, junt amb cinc associacions més, entre 40 projectes de l’Alt Penedès, Anoia, Baix Penedès i Garraf que s’havien presentat a la convocatòria.

La dotació conjunta del premi, a repartir entre les sis entitats guanyadores és de 100,000 euros i pretén donar impuls a aquelles entitats i projectes d’ajuda destinats a les persones i col·lectius més vulnerables.

L’Associació Salut Mental Catalunya Anoia ha estat premiada per iniciar un Club de Joves amb problemàtiques de salut mental on poden organitzar activitats autogestionades, reunir-se i rebre suport a l’àmbit territorial de l’Anoia, amb la finalitat de normalitzar la seva situació i apoderar-los en crear el seu projecte real de vida.

Des de la Fundació es valorava molt positivament la resposta a una convocatòria que permet reforçar el compromís social de les entitats de la Vegueria del Penedès. Les altres entitats guanyadores d’aquest reconeixement, que ja s’ha avançat que es repetirà en els pròxims anys, han estat L’Associació ActivaMent Garraf-Penedès, la Fundació Mas Albornà, la Fundació Espiga, la Fundació Amics de la Gent Gran i Actua SCCL.

La Fundació Pinnae destaca la bona feina de les entitats socials que treballen per a les persones més desafavorides del territori, ja que tots els projectes han obtingut unes puntuacions molt correctes seguint els criteris d’avaluació de la convocatòria.