L’Anytime Fitness Igualada s’emporta la primera victòria de la temporada

5 de novembre de 2019

Aquest cap de setmana es va disputar a Les Comes el quart partit de la competició i l’AnyTime Fitness rebia a un dels líders de la categoria, el Bàsquet Almeda. Des dels primers minuts, el conjunt igualadí es va imposar en el marcador amb un inici molt seriós i seguint disciplinadament l’estratègia plantejada contra el rival. Però a mesura que avançava el període, l’encert per part del rival va igualar el marcador. En el segon quart, a diferència de l’anterior, es va poder apreciar un enfrontament molt més igualat amb una gran defensa per part dels dos equips.

La segona meitat va seguir amb la tònica del primer quart però aquest cop l’Igualada va aconseguir reduir els encerts rivals, mostrant un joc col·lectiu molt potent. Finalment el marcador va mostrar el resultat final de 65-52. El cap de setmana següent les blaves es desplaçaran a la complicada pista del AB Premià.

Fitxa tècnica
Anotadores: Compte (0), Carner (13), Enrich (8), Guasch(0), Lamolla (12), Jane (1), Amatlle (9), Aniento (2), Casamitjana (0), Segues (17), Iglesias(3)

Parcials 18-19 11-6 19-12 17-15