L’Anytime Fitness CB Igualada pateix dues derrotes en un cap de setmana amb doble jornada
L

4 de desembre de 2019

Aquest passat cap de setmana l’Anytime Fitness CB Igualada ha disputat doble jornada de lliga. El dissabte es va jugar el partit corresponent a la jornada número 10 de la competició, en què van rebre a un dels seus rivals directes, el Mataró. Des dels primers minuts, el conjunt igualadí va mostrar un joc seriós amb una gran defensa que va provocar un primer quart molt igualat. En canvi en el segon període el ritme de joc va augmentar provocant un intercanvi constant de cistelles on el Mataró, amb un major encert, en va sortir afavorit, deixant així el marcador de 30-25. La segona meitat va ser molt semblant al segon quart mantenint un intercanvi de cistelles constants i intentant afrontar les ratxes d’encert per part del rival. Un cop ja en els últims minuts i amb un marcador molt igualat, les blaves van patir una crisi d’anotació que va acabar de decantar el partit. Finalment el marcador va mostrar el resultat de 63-75.

Fitxa tècnica
Parcials 12-9 18-26 19-20 14-20
Anotadores: Compte (2), Carner (20), Enrich (11), Ojide (2), Lamolla (3), Jane (16), Amatlle (0), Aniento (2), Casamitjana (0), Segues (7), Iglesias(0), Guash (0)

Diumenge, derrota ajustada contra el Sant Adrià
El diumenge es va jugar el partit corresponent a la jornada número 5 de la competició, on van rebre a un dels rivals més complicats de la categoria, el Femení Sant Adria. Des dels primers minuts el conjunt igualadí va mostrar un joc seriós amb una gran defensa que va provocar un primer quart molt igualat aconseguint reduir el ritme de joc del rival, deixant així el marcador en 22-27. La segona meitat va ser molt semblant a la primera meitat, però l’equip igualadí va aconseguir sobreposar-se en el marcador. Ja en els últims minuts, i amb un marcador molt igualat, l’equip rival va aconseguir una cistella final que va decantar el marcador a favor del Sant Adrià. Finalment, el marcador va mostrar el resultat de 49-51.

Parcials 10-13 12-14 14-9 13-15
Anotadores: Compte (6), Carner (11), Enrich (2), Ojide (0), Lamolla (15), Jane (7), Amatlle (1), Aniento (6), Nastia (0), Segues (0), Iglesias(1), Yañez (0).