L’Antic Gremi de Traginers d’Igualada participa en d’altres Tres Tombs del territori català

33
Els Traginers a Mataró.

Tot i que la festivitat dels Tres Tombs a Igualada ja ens comença a quedar una mica lluny, encara hi ha moltes localitats d’arreu de Catalunya que l’han de celebrar al llarg d’aquests propers mesos.

El cap de setmana del 14 i 15 de gener l’Antic Gremi de Traginers va participar als Tres Tombs de Santa Coloma de Queralt i de Martorell, amb un carruatge particular i el carro de bombones, i dos de particulars respectivament.

Participació a Esparraguera.

Seguidament ho van fer a Esparreguera també amb el carro de bombones i quatre carruatges particulars. També van tenir presència a la Llacuna amb un parell de carruatges particulars, en un dia en què el temps no acompanyava gaire.

El passat diumenge 12 de febrer l’Antic Gremi va participar als Tres Tombs de Mataró, de moment la localitat més llunyana on s’ha participat fins ara. Es va fer acte de presència a la capital del Maresme amb dos carruatges particulars i també amb l’espectacular carro de fogots, que cal dir que va ser aplaudit i tot.

EL proper diumenge 19 de febrer l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada participarà als Tres Tombs de Terrassa i el dia 26 del mateix mes ho farà de nou a Constantí.