L’Anoia està en perill moderat de neu aquesta matinada i dimarts al matí

276

El Servei Meteorològic de Catalunya ha anunciat per a la matinada d’aquest dilluns i matí de dimarts avís de neu a la comarca de l’Anoia, concretament nivell 2 sobre 6. És a partir de les 12 de la nit quan comença l’avis que durarà fins a les 12 del matí de dimarts.

L’avís del Meteocat considera que puntualment la cota de neu pot arribar a baixar fins als 200 metres, per tant, podria nevar fins i tot a la Conca d’Òdena.

Precaució en la mobilitat per carretera

Protecció Civil de la Generalitat demana extremar la precaució en la mobilitat i consultar les afectacions viàries a eixos importants a partir d’aquest vespre i durant el matí de dimarts. Aquest dimarts al matí caldrà fer seguiment de la possible afectació especialment a l’A-2 a la Panadella i el Bruc.
El Servei Català de Trànsit en motiu de la previsió de nevades a partir de les 20 h a eixos principals ha previst restriccions de la circulació de vehicles pesants de transport de mercaderies (7.500 Kg) a l’A-2 la Panadella – el Bruc, a la C-25 tota la via i a la  C-16 Manresa – Túnel del Cadí.