L’aleví de l’HL Igualada es desplaça a Valladolid per disputar una nova Seu del campionat d’Espanya

12 de desembre de 2018
Aquest cap de setmana del 8 i 9 de desembre es va disputar a Valladolid la primera jornada de la lliga nacional a la pista del CPLValladolid, en una  pista de plàstic tipus hoquei gel i amb unes dimenssions oficials per l’hoquei línia 50x25m. L’equip aleví del HL Igualada va marxar cap a Valladolid a les 9 del vespre del divendres i va arribar a les 6:30 del matí del dissabte després de passar tota la nit en autobús.
En el primer partit, l’HL Igualada va jugar contra CP Alas de Sagunt amb resultat final de 2-2 amb gol d’or de l’Alas. Va començar el partit molt anivellat, amb l’Igualada marcant el primer gol i anant amunt però poc després va arribar l’empat. Els igualadins es van tornar a avançar i poc abans d’acabar el partit l’Alas va empatar. A la pròrroga, un gol d’or de rebot dels contraris va donar-los la victòria.
El Segon partit contra Tres Cantos PC Kamikazes va acabar 0-7 a favor dels de de Tres Cantos. En aquest partit la condició més desfavorable va ser que l’equip de l’HLIgualada estava molt cansat del viatge,  sumat a l’esforç del partit del matí. Al finalitzar el matx, l’equip contrari va felicitar l’esforç fet pels igualadins.
Diumenge, contra CHL Aranda de Duero el resultat va ser de 0-6 contra un dels equips més forts de la competició. L’equip es trobava molt més descansat i concentrat a la pista. Es passaven el puck i feien jugades que arribaven fins la porteria però el puck no va voler entrar.
Dels 10 equips en competició l’HL Igualada va 8è a un punt del 7è i a dos del 6è. La següent seu es jugarà a Igualada.
Equip format,Porteria Yeray Lorenzo,jugadors:Marc Hueva,Biel Guerrero,Nil Mendoza,Martina Font,Laia Silvestre,Joan Cusachs,Biel Gelabert,Loan Roig,Ot Sanchez
Entrenador:Samu Piquer.