L’alcaldessa de Vilanova, Noemí Trucharte, denuncia pintades amb insults contra ella

158

L’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, va denunciar, el passat dimarts, davant dels Mossos d’Esquadra l’aparició d’una pintada amb insults contra ella. Segons explica, va aparèixer dilluns a la porta d’un local tancat al carrer Rafael de Casanovas. “Aquesta no és la primera vegada que passen fets com aquests”, recorda l’alcaldessa, que el passat 30 de setembre, ja va ser amenaçada de mort en una altra pintada en un transformador proper al CAP vilanoví, un fet que aleshores no va denunciar.

El 16 de gener, va aparèixer un cartell de les passades eleccions municipals, amb la seva foto penjada del revés i la paraula “sinvergüenza” així com un missatge relatiu a les sancions que l’Ajuntament havia imposat a diferents veïns del municipi per haver penjat cartells fora dels espais habilitats. “Tampoc vaig denunciar-ho”, diu l’alcaldessa, “però ara he decidit posar-ho en coneixement dels Mossos, perquè crec que ja n’hi ha prou”.

Noemí Trucharte assegura que entén que hi hagi gent al municipi que pugui estar en contra de la seva gestió política “però això no els dona dret ni a insultar ni a amenaçar”. I afegeix, que lamenta molt aquests fets, perquè “sempre m’he ofert a dialogar o a debatre les qüestions que faci falta i que preocupen la ciutadania”.