L’Ajuntament obre inscripcions per al tercer concurs d’Aparadors Comercials de la Mostra d’Igualada

42

mostra.jpg

L’Ajuntament d’Igualada ha convocat el tercer Concurs d’Aparadors Comercials d’Igualada amb motiu de la 26a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil, amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial i alhora celebrar d’una manera més visual aquesta fira que tindrà lloc entre el 16 i el 19 d’abril de 2015 a la ciutat.
En el concurs hi poden participar tots els comerços d’Igualada que decorin el seu aparador amb motius relacionats amb el món del teatre orientat als infants i els joves. Enguany s’atorgaran tres premis. El primer estarà dotat amb 500 euros, el segon premi rebrà una dotació de 300 euros i el tercer consistirà en la gravació i emissió d’una falca publicitària a l’emissora municipal Ràdio Igualada.
Tots els comerciants que hi vulguin participar poden consultar les bases del concurs al web de l’Ajuntament www.igualada.cat o a www.lamostraigualada.cat i formalitzar la inscripció a través del portal e-tràmits de l’Ajuntament d’Igualada, per correu electrònic a comercsantagusti@aj-igualada.net, o entregar les butlletes emplenades a l’Oficina del Programa de Millora del Barri de Sant Agustí (Plaça de la Creu, 18) o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Igualada (Plaça de l’Ajuntament, 1). El període d’inscripció es tancarà el dia 27 de febrer.