L’Ajuntament d’Igualada ofereix un curs de presa eficaç de decisions per a persones emprenedores

68

ignova.jpg

El departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada impulsa un taller de formació sota el títol Presa de decisions eficaç davant les incerteses d’un projecte de negoci, adreçat a emprenedors en general, empresaris o autònoms amb nous projectes. Aquest taller es durà a terme els dies 20 i 22 d’octubre, de 10h a 13h a l’Ig-Nova Tecnoespai (Avinguda Barcelona, 105).

El curs consta de dues sessions de tres hores que seran impartides per Francesc Xavier Veciana, consultor de l’empresa Training Low Cost i formador especialista en l’àrea de finances, control de gestió, planificació i habilitats directives.

El taller és interactiu i dinàmic i té per a objectiu assolir la claredat en el procés i revelar els factors que intervenen en la presa de decisions, així com també conèixer les tècniques que poden ajudar a decidir-nos. També busca augmentar l’eficàcia de les decisions que configuraran un negoci, mitigant la incertesa i reduint el risc. Entre els continguts que es tractaran, hi ha la definició i els components de la presa de decisions, la presa de decisions eficaç, les múltiples i complexes decisions: un projecte de negoci, la valoració del risc i incertesa, la priorització i la planificació, i els mètodes per prendre decisions complexes.

La inscripció al taller és gratuïta i es pot formalitzar enviant un correu amb les dades personals a ignovaempresa@aj-igualada.net. A finals de novembre, també es durà a terme el curs Deu claus per vendre + al segle XXI, realitzat per Jubert & Partners, i adreçat principalment a a empresaris, comandaments, i persones amb una activitat empresarial ja iniciada i en funcionament.

Aquests cursos estan cofinançats per la Diputació de Barcelona i emmarcats en el programa Catalunya Emprèn, del Departament d’Empresa i Ocupació i el Fons Social Europeu, d’acord amb el programa integral de foment de l’emprenedoria de la direcció general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom. Es pot obtenir més informació a la web www.igualada.cat.