L’Ajuntament d’Igualada ofereix assistència a les entitats que necessitin suport per tramitar subvencions

22

Entre els dies 27 de març i 21 d’abril, ambdós inclosos, l’Ajuntament d’Igualada obre el termini perquè les entitats locals sense ànim de lucre sol·licitin les Subvencions per Projectes i Activitats d’Interès Social, que es convoquen anualment.

L’any 2016 aquesta sol·licitud es va poder efectuar per primer cop tant presencialment com electrònicament, a través del portal tramits.igualada.cat. La novetat és que, aquest any 2017 i en virtut de la llei 39/2015 del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, aquesta sol·licitud cal efectuar-la exclusivament per via electrònica.

La regidoria de Govern Obert de l’Ajuntament posa a disposició d’aquells que ho necessitin una persona de suport que els assistirà en aquest procediment. Atendrà consultes presencials els dimarts, fins el dia 18 d’abril, entre les 19 i les 20h a l’Espai Cívic Centre.

També s’han programat dues sessions de formació a l’Espai Cívic Centre el dia 22 de març, de 15:30 a 17:30h, i el dia 23 de març, de 19 a 21h. Tots els representants d’entitats que estiguin interessats a conèixer com funciona el nou procés electrònic de presentació de sol·licituds hi podran assistir. Es tractaran temes com ara calendaris i terminis de tramitació, obtenció i ús de certificats electrònics, creació de documents necessaris o quin suport i assessorament poden obtenir si recorren a l’Ajuntament.

Per a qualsevol consulta, els interessats es poden adreçar al seu servei de referència o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) municipal (Pl. Ajuntament, 1). També poden trucar al telèfon 93 803 19 50.