L’Ajuntament del Bruc substitueix els dos regidors de PdC que havien renunciat per motius personals

233
teresa-camps-rafel-galvan-pdc-el-bruc-veuanoia
Teresa Camps i Rafel Galván, regidors entrants.

Aquest dimecres va tenir lloc a l’Ajuntament del Bruc el ple ordinari en el qual dos dels punts del dia eren la presa de possessió dels regidors Teresa Camps i Rafel Galván, després de la renúncia, per motius personals, del que havia estat cap de llista de CiU en les darreres eleccions, en Carles Castro i també del número 3, Antolí Domínguez. Els nous regidors van estar acompanyats per la diputada anoienca de Junts pel Sí, Maria Senserrich, recolzant amb la seva presència els nous nomenaments del renovat PdC al Bruc.

En el primer ple, el nou regidor i també portaveu del partit, Rafel Galván, es va estrenar mostrant discrepància pel que fa a la ratificació del decret minuta del conveni amb l’associació de l’escola de música del municipi, “hem demanat més informació, però per absència del regidor responsable, no ens l’han donat. Creiem que un import de 15.000 euros dóna més explicacions”. En declaracions a La Veu de l’Anoia, ha afegit que, “el nou Partit Demòcrata Català es va abstenir per la manca d’informació i transparència, tot i estar d’acord amb el conveni però no amb les formes de fer les coses”.

Un altre punt del ple que va donar peu a discrepàncies va ser el projecte d’ubicació d’un càmping dins el terme municipal del municipi, a prop de la urbanització Bruc residencial. Galván va demanar que l’equip de govern es posicionés, ja que segons el nou regidor “es va poder constatar el fet que els dos socis de govern no porten la mateixa sintonia, mostrant-se en contra clarament EBET d’aquest projecte”.

Galván ja va ser regidor al municipi d’Olesa de Montserrat per Convergència i Teresa Camps porta diferents legislatures formant part de partit, al municipi del Bruc.