L’Agrupació del PSC Piera es renova amb Àngel Rodríguez amb l’objectiu de tornar a governar al municipi

172

El passat dia 9 de març, va tenir lloc l’assemblea per l’elecció del primer secretari i la nova junta de l’Agrupació del PSC de Piera. Després de les últimes eleccions municipals del 2015, es va formar un gran grup de treball i en el procés d’eleccions obertes que portarà a totes les agrupacions de la comarca, després del congrés de la Federació de l’Anoia, a la renovació de totes les juntes.

L’agrupació de Piera inicia els passos per presentar les candidatures dels components, i el passat dijous per unanimitat, va sortir com a primer secretari l’Àngel Rodríguez. La nova Agrupació, proposa l’apertura del local a tots els veïns i veïnes que vulguin conèixer les propostes i idees que es volen dur a terme per defensar i activar un poble ferit i desinformat.

Segons els socialistes “el poble de Piera, està patint una desacceleració en el seu progrés de benestar, i per tot això, la agrupació reactiva les polítiques socials per donar-li una resposta al veïnat. És imprescindible escoltar al ciutadà i ajudar-los en les seves peticions”. La nova Agrupació es posa a treballar per què conjuntament amb els seus regidors, “ser un partit que amb les seves convencions i il·lusions, un grup fort que pugui arribar a les següents eleccions amb la fermesa de guanyar i arribar a l’alcaldia, on el vilatà se senti escoltat i participatiu en els temes importants del municipi”.

En paraules del nou secretari: “Piera necessita d’una gestió transparent, social i igualitària per a tothom, on la gent se senti segura, i el jovent participatiu i recolzat, la gent gran gaudeixi d’un benestar com es mereix, les urbanitzacions amb un pla de reforma del seus carrers on se sentin valorats, per què tots són i formem Piera”.