L’Adoberia Bella acollirà una conferència internacional de moda

88

Aquest dimecres tindrà lloc a l’Adoberia Bella, seu del clúster de la pell d’Igualada, una conferència internacional sobre el món de la moda a càrrec dels organitzadors de Lineapelle que presentaran les novetats, tendències, estils i colors en pell i accessoris de la moda que vindrà.

Lineapelle, que es celebra des de 1981,  és una de les fires internacionals de pell, accessoris i components per a les indústries del calçat i la marroquineria més antigues i prestigioses del món. Aquesta fira que es celebra dues vegades l’any, va fer les primeres edicions a Bolonya i fa uns anys es va traslladar a Milà per la influència i repercussió de la capital llombarda en el sector de la moda.

Els directius italians de Lineapelle, presentaran les noves tendències de moda de la primavera/estiu 2019 que s’exposaran en la pròxima fira italiana, la seva 94a edició, del 20 al 22 de febrer de 2018. El passat 30 de novembre, responsables de l’organització de la Première Vision Paris van fer també una presentació de tendències a l’Adoberia Bella.

Milà juntament amb París, són les dues ciutats europees referències mundials en el món de la moda. A més a més, Itàlia és un país també amb molta tradició adobera i principal competència pels igualadins. Tot i la important indústria adobera a Itàlia, els adobers d’Igualada han aconseguit introduir-se també en el mercat italià gràcies a l’excel·lent qualitat de la seva pell i avui empreses igualadines ja treballen per marques italianes de prestigi internacional.

La conferència a més de reunir professionals d’empreses de la cadena de valor de la indústria de la pell, comptarà amb la presència d’alumnes de  la Gaspar Camps, l’escola municipal d’art, disseny i artesania d’Igualada i del Màster d’Enginyeria del Cuir de la Universitat d’Igualada. Tant la Gaspar Camps com la Universitat d’Igualada són actors claus del clúster de la pell d’Igualada en l’àmbit educatiu, formatiu i d’aportació de coneixement.