L’actor Javier Gutiérrez, un dels assistents al Rewind Festival

376

javier gutiérrez La mano invisible - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

L’actor Javier Gutiérrez ha confirmat l’assistència a la gala del Rewind Festival, certamen de curtmetratges que tindrà lloc al centre polivalent Can Papasseit de Vilanova del Camí el dia 12 de març. Gutiérrez, guanyador del Goya 2015 pel seu paper a la pel·lícula ‘La isla mínima’ i conegut pel personatge de Satur a la sèrie televisiva ‘Águila roja’, està nominat a millor actor al festival pel curmetratge ‘La mano invisible’. Dirigit per Marco Antonio Robredo, el curt és un drama social en què Gutiérrez interpreta el delegat sindical d’una empresa que acomiada un grup de treballadors per externalitzar la producció.

Els altres nominats a millor interpretació al Rewind Festival són Martijn Kuiper per ‘Last memory’; Luis Zahera per ‘El club de los 27’, Rita Cebrián per ‘Metros útiles’, David Verdaguer per ‘L’encenedor quàntic’, i Carlos Cuevas per ‘De vuelta’. ‘El club de los 27’, dirigit per Carlos Solano, i ‘Metros útiles, de David Cervera, són els dos films amb més nominacions del certamen.

Podeu consultar tota la programació del Rewind Festival al seu web.

Les entrades per a la gala de lliurament de premis del Rewind Festival ja estan a la venta a un preu de 3 euros. Es poden adquirir a les tardes a Can Papasseit. El certamen està organitzat per l’equip del programa +QCine de Ràdio Nova.