La Veu lliura 6.513,33€ a la Llar del Sant Crist gràcies a la Revista Solidària

87

La Revista Solidària de La Veu ha permès aquest any una donació de 6.513€ a la Llar del Sant Crist d’Igualada. Aquesta setmana, la directora de Publicacions Anoia, editora de La Veu, Pia Prat, va lliurar el xec per valor d’aquesta quantitat a la Mare Superiora de la Llar del Sant Crist, Natividad. Des de les Germanetes dels Ancians Desemparats, que tenen cura de la residència, ens han explicat que destinaran els diners a la instal·lació d’un ascensor.

El passat mes de desembre, La Veu de l’Anoia va oferir als seus lectors una revista especial dedicada íntegrament a la història i funcionament d’aquest espai, de gran vàlua per la funció social que realitza per a la ciutat, però també d’una important referència arquitectònica.

Com ja ha succeït en ocasions anteriors amb les revistes dedicades a Càritas i Apinas, els ingressos derivats de la publicitat dels anunciants a la revista solidària es deriven a una entitat o institució sense ànim de lucre que realitzi una funció social per als igualadins i anoiencs. Aquesta iniciativa ha comptat, en les tres edicions de la Revista Solidària, ambuna gran acceptació entre les empreses i comerços de la comarca, als quals agraïm des de La Veu la seva participació.