La Veu i el CN Igualada signen un nou conveni

150

La Veu de l’Anoia i el Club Natació Igualada han signat aquesta setmana un nou conveni. Aquesta signatura farà que es puguin veure tots els resultats esportius del CN Igualada en el mitjà de comunicació i al mateix temps, La Veu tindrà presència a la piscina de Les Comes i es converteix en patrocinador de categoria Or del club esportiu. A través d’aquest conveni, les dues entitats refermen el seu compromís al servei de la comunitat anoienca i la seva divulgació esportiva.

CNI: natació, waterpolo i excursionisme

El club Natació Igualada compta amb diferents disciplines esportives. Pel que fa a la natació, durant la temporada 2017/2018 estava format per 55 nedadors/es, nascuts entre 2000 i 2010 i dividits en diverses categories: benjamí, aleví, infatil, júnior i els més petits de l’Escola de Natació.

Pel que fa a l’excursionisme, la secció va ser renovada l’any 2009 i no pretén ser competitiva, només és un grup de persones amants de la muntanya i l’esport a l’aire lliure. Tant s’hi poden trobar persones joves com d’edat més avançada, però l’esperit que els uneix és el nexe entre l’esport i la natura.

La secció de waterpolo del Club Natació Igualada comptava amb un total de 64 esportistes la passada temporada. Hi ha tres grups d’edat diferents: absoluts, juvenils i l’escola de waterpolo, però només l’equip absolut estava federat i jugava a la Lliga Catalana Absoluta Masculina 2ª Divisió – Grup A.

Des de La Veu desitgem molts èxits al Club Natació Igualada en aquesta nova temporada que està a punt de començar.