La Veu dedica una revista especial a la FirAnoia que comença avui

36

La Veu de l’Anoia publica avui divendres una revista especial dedicada a la FirAnoia que comença avui i que durarà fins diumenge. A la revista hi podreu trobar el programa d’actes, una llista amb tots els expositors, el plànol de la fira i una entrevista al president de Fira d’Igualada, Joan Domènech. Aquesta revista també està dedicada a FiraVerd de Carme, on hi trobareu tota la informació.

FirAnoia, 169 expositors al servei de la gent

FirAnoia torna aquest cap de setmana amb 169 expositors dividits de la següent manera: 90 de comerços, 20 d’automoció, 30 d’artesania, 11 de cooperatives, 8 d’extraescolars i 4 d’entitats.

Al llarg dels 3 dies de la fira es faran diverses activitats en els diferents espais com l’Espai Abacus o el d’Anima’ns. Hi haurà una subhasta solidària de quadres destinada a Càritas, pintades de graffitis, partides d’escacs, tornejos del FIFA, actuacions musicals…

La fira virtual, la gran novetat

Aquest any FirAnoia ha volgut innovar i obre un gran espai a la xarxa que durarà tot l’any. Es tracta d’una secció de la nova pàgina web que està en procés i on hi tindran un lloc tots els expositors de la fira per anunciar ofertes i novetats de l’empresa al llarg de tot l’any.