La UEA i el Campus Motor Anoia reuneixen els concessionaris per escoltar el sector

392

La UEA i el Campus Motor Anoia reuneixen els concessionaris per escoltar el sector 1 - Foto UEA - La VEu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

Els concessionaris i tallers van constatar la necessitat de fer front comú a la jornada organitzada per la Unió Empresarial de l’Anoia i el Campus Motor Anoia, que tenia com a finalitat posar en contacte els concessionaris de la comarca. L’objectiu, detectar possibles sinergies i necessitats del sector a més de donar-los a conèixer el complex del motor que tenen a la seva disposició a Castellolí, amb el Parcmotor i les instal·lacions del mateix Campus. Entre les preocupacions també hi ha la manca de visibilitat com a comarca de motor en relació amb la resta de Catalunya

Els representants dels diferents concessionaris van manifestar les ganes de treballar plegats malgrat ser competència, i els problemes amb què es troben al buscar personal qualificat de l’àmbit del motor (mecànics, comercials, administratius…) i especialment la fuga d’aquests professionals una vegada s’han acabat de formar a la mateixa empresa. Van destacar també l’interès generalitzat de comptar amb una formació professional de qualitat per tal de tenir els millors joves formats en grau mig i superior d’electromecànica de vehicles i d’automoció.

La UEA i el Campus Motor Anoia reuneixen els concessionaris per escoltar el sector 2 - Foto UEA - La VEu de l'Anoia - VeuAnoia.catEls concessionaris reunits van valorar molt positivament els serveis i possibilitats que tot l’entorn del motor els ofereix, com les pròpies instal·lacions del Campus amb els espais modulars i amb accés per a vehicles, les pistes del Circuit escola i del Circuit de velocitat per fer proves i demostracions de vehicles amb clients i les mateixes marques, formació pel sector, formació teòrica i pràctica com per exemple de conducció segura i eficient, presentacions de nous vehicles, etc. A banda del circuit de karts, el de 4×4, i diferents zones per experiències d’oci enfocades a la fidelització de clients o al teambuilding.

A petició dels propis concessionaris es crearà una comissió de treball per tal de poder celebrar reunions periòdicament i poder parlar i preparar accions conjuntes, enfocat a les garanties dels serveis oficials i per treballar per les necessitats del sector, coordinada per la UEA.