La UEA estrena un Consell Assessor amb empresaris de renom a l’Anoia

657

El Consell Asessor de la UEA, amb el president Blai Paco - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

La Unió Empresarial de l’Anoia amb la voluntat de seguir treballant per millorar la competitivitat de les empreses, i alhora dinamitzar l’economia de la comarca, ha creat un nou òrgan: el Consell Assessor.

Aquest grup el formen sis empresaris de la comarca: Francesc Seuba, de Meritem; Jordi Mercader, de Miquel y Costas; Joan Margets, de Sofamel; Josep M. Torrens, de Petromiralles; i Xavier Badia, del Gremi de Blanquers.

Dies després que la patronal Pimec anunciés que arriba a l’Anoia per a instal·lar-se a Vilanova del Camí, els membres del Consell Assessor coincideixen en la idea que “si formen part de la UEA és per que creuen en la comarca, que és el territori que els uneix, i per això es comprometen a treballar per les necessitats i les mancances”. Així mateix, els empresaris estan d’acord en definir la UEA com “la patronal de la comarca per que dia rere dia demostra que treballa com a lobby defensant els interessos de les empreses davant les institucions, té un alt nivell de coneixement del territori, ofereix un tracte proper amb les empreses, i treballar les necessitat i problemàtiques de les pimes de forma personalitzada i a mida”.

En la primera reunió, es van temes com és la manca de personal professional qualificat i amb experiència en diversos sectors com el de les TIC i el del paper, entre altres. També es va parlar de la situació dels polígons de la comarca, i de la subestació elèctrica, l’eterna lluita que lidera la UEA per tal d’eliminar el rescabalament milionari que han hagut de pagar desenes d’empreses.