La selecció catalana d’esquaix, amb la presència de Joel Jaume, fa bronze als campionats autonòmics d’Espanya

20

El passat cap de setmana Galícia va organitzar els campionats d’Espanya de seleccions autonòmiques amb presència de l’anoienc Joel Jaume.

Amb una selecció plena d’absències importants, la quadribarrada, que portava al Joel com a 1a raqueta, va tenir un notable actuació, perdent solament amb la gran favorita, una Galícia que alineava tota la seva artilleria pesada.

Davant Navarra, el combinat català va dominar 4-0 a la 1a ronda amb victòria de l’igualadí davant David Marin per 3-0. A quarts davant el País Valencià, derrota del nostre jugador enfront l’ex jugador professional Àlex Garbi per 0-3, però amb victòria final 3-1 dels catalans. A semis davant Galícia, derrota clara 0-4 amb el Joel fent un gran partit caient per un renyit 12-10, 9-11, 10-12, 9-11 davant el gallec Carlos Cornes, que es troba entre els 100 millors del món i finalment en el partit pel tercer i quart lloc, davant Andalusia, l’anoienc va poder sumar el seu punt guanyant al granadí Javi Martín per 3-1.

Els júniors Nil Aguilera i Montse Fajardo fan bronze en el torneig júnior Dunlop de Santa Cristina.

Fantàstic ambient al Tipi Park (Empordà) amb presència d’una bona colla de júniors francesos de l’Esquaix des Costières de Nimes. Els igualadins Nil Aguilera i Montse Fajardo van tenir una notable actuació pujant tots dos al podí .

Nil Aguilera va aconseguir la tercera posició final, al superar 3-0 al gironí Martí Bahí en el partit pel tercer lloc. Prèviament, el Nil havia caigut a les semifinals davant el francès Morandeau per 3 a 0.

També molt bona tercera posició final per Montse Fajardo que després de caure a les semifinals davant Isern per un ajustadíssim 3 a 2 i 12/10 al cinquè, va superar a la francessa Grail Lavernede en el partit pel tercer lloc per 3 jocs a 0.