La sala infantil de la Biblioteca s’omple de colors amb les manualitats dels alumnes de l’Ateneu i el Garcia Fossas

0

escoles

Troncs que es converteixen en serps, dracs, extraterrestres i barrufets gràcies a la imaginació dels nens i les nenes de tercer de primària de les escoles de l’Ateneu Igualadí. Els alumnes del taller de plàstica d’aquesta escola mostren a la sala infantil de la Biblioteca Central d’Igualada els treballs que han fet amb els troncs. D’una manera semblant, els alumnes de cicle mitjà del Garcia Fossas, han fet unes creacions molt divertides amb fruites i verdures, inspirades en les obres del pintor italià Giusseppe Arcimboldi.

Amb les exposicions dels treballs dels alumnes igualadins, que es completen amb llibres sobre el mateix tema, la Biblioteca vol estrènyer els vincles amb les escoles i oferir-los un espai per mostrar les manualitats dels nens i les nenes i alhora decorar la sala infantil.

Amb aquesta iniciativa, a més, també es vol apropar les famílies a la Biblioteca i donar-los a conèixer tot el que tenen a la seva disposició amb el carnet d’usuari, que es poden fer de forma totalment gratuïta, tant els infants com els adults. Amb el carnet poden utilitzar lliurement serveis com el préstec de llibres i altres documents i l’ús dels ordinadors d’Internet. Els pares i les mares, a més, disposen d’un espai pensat exclusivament per a ells, el Racó de pares, on trobaran llibres i revistes sobre les diverses temàtiques relacionades amb l’educació i la salut dels més menuts. A més, el carnet també els dóna accés a un munt de recursos en línia accessibles a l’espai de la Biblioteca virtual.

Fins ara ja han exposat les seves creacions artístiques els alumnes del Jesús Maria, l’Ateneu i les Escolàpies, i la Biblioteca vol continuar animant les escoles igualadines que ho vulguin a fer el mateix. De moment, els treballs actuals es podran veure fins al 19 de novembre.