La revolució tecnològica protagonitzarà el Sopar Empresarial de la UEA

137

La Indústria 4.0, una revolució que canviarà encara més el món de l’empresa, serà el leitmotiv del Sopar Empresarial de la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA). La quarta revolució industrial, coneguda també com a revolució 4.0, està entrant amb força en tots els sectors econòmics i transformarà la indústria a passos de gegant de la mà de l’Internet de les coses i de la digitalització, i és per això que la UEA vol centrar la seva trobada empresarial anual en aquest tema, clau per garantir la competitivitat de les empreses i la seva continuïtat en el seu futur.

A través del lema “Posa en marxa el canvi”, en el sopar es vol plasmar la necessitat que els empresaris vegin la revolució 4.0 com una oportunitat. La revolució tecnològica que viu el sector empresarial modificarà la manera com vivim, treballem i ens relacionem tant a escala social com laboral.

S’espera que en la trobada es congregaran fins a mig miler de persones entre empresaris, emprenedors i directius de l’Anoia i comarques veïnes i hi assistiran diverses autoritats institucionals com l’alcalde d’Igualada Marc Castells, la Consellera d’Empresa i Coneixement Àngels Chacón i l’alcalde d’Òdena Francisco Guisado, entre d’altres. L’acte comptarà com és habitual amb els Premis UEA i altres reconeixements a les empreses més destacades de l’any.

En la presentació del sopar, el president Blai Paco ha insistit en el missatge principal del sopar i ha animat als empresaris  “a perdre la por al canvi, ja que la transformació digital és una gran oportunitat per al món empresarial i, alhora, una necessitat”. A més, Paco ha explicat que “el sopar té una importància cabdal per la UEA, ja que és el moment de l’any que l’entitat es posiciona i es projecta com a lobby empresarial i territorial”.

Conferència de Marc Vidal i presentació de Joan Valentí

L’acte acadèmic del Sopar Empresarial anirà a càrrec del divulgador econòmic Marc Vidal, un prestigiós consultor en transformació i estratègia digital. Vidal exerceix de professor en escoles de negoci, i és inversor tecnològic, escriptor i un sol·licitat conferenciant internacional. Entre els seus clients destaquen empreses com, Basf, Merck, Hitachi, Microsoft, IBM o Allianz.

Per altra banda, la presentació del sopar anirà a càrrec de l’actor igualadí Joan Valantí, conegut per la seva tasca televisiva al programa infantil del Club Super3 i per formar part de diverses companyies teatrals com la Cia. T-Atraco Teatre i Tot Circ i d’altres.

Premis i reconeixements a les millors iniciatives

En el transcurs del Sopar Empresarial, la UEA entregarà tot un seguit de premis i reconeixements destinats a distingir aquelles iniciatives empresarials que hagin destacat durant l’any anterior i alhora estimular la millora de la competitivitat i de la qualitat de les empreses de la comarca.  S’entregaran  dos tipus de guardons: els Premis UEA i els Premis que s’atorguen en col·laboració amb altres entitats i institucions.