La prestigiosa companyia alemanya de dansa Irene Cortina porta a l’Aurora “Polvo y tierra”

37

PolvoYTierra (9).jpg

La dansa contemporània és la protagonista, aquest cap de setmana, al Teatre de l’Aurora. La sala independent igualadina té la seva cita anual amb la millor dansa que es fa actualment a l’estat espanyol, de la mà del Circuito de la Red de Teatros Alternativos, que en aquesta ocasió permetrà als aficionats a aquest art i al públic en general gaudir del treball d’Irene Cortina.
Aquesta ballarina i coreògrafa valenciana ha establert la seva companyia a Berlín, on ha creat diversos espectacles que han obtingut diversos premis i un destacat prestigi internacional. Cortina treballa habitualment amb el músic i compositor alemany Paul Dill, la dissenyadora Christin Noel i el fotògraf i il·luminador Albert Rossell. Fruit del treball d’aquest equip multidisciplinar, les composicions d’Irene Cortina tenen una gran força visual i sensorial.
N’és un clar exemple la peça que veurem aquest cap de setmana al Teatre de l’Aurora. A Polvo y tierra, amb el suggerent subtítol de “O formas de lidiar con la muerte ajena”, Irene Cortina tracta el tema de la superació del dol, presentant uns personatges que tornen a casa després de perdre un ésser estimat i intenten continuar endavant amb les seves vides. En una emotiva successió d’escenes, aquests personatges comparteixen amb el públic les seves experiències i emocions per la pèrdua i la superació d’aquest dolor. Polvo y tierra és una peça d’una gran qualitat interpretativa, a càrrec de la mateixa Irene Cortina, amb una gran força visual i amb música en directe, composada i interpretada en viu per l’esmentat Paul Dill.

Horari i venda d’entrades
Les representacions de Polvo y tierra tindran lloc dissabte 7 a les 21 h. i diumenge 8 de novembre a les 19h. Les entrades, a 15€ i 12€ (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. També es poden reservar prèviament trucant al 938050075