La Policia Local d’Igualada lliura als seus agents una seixantena de medalles i distincions de serveis

155

La Policia Local d’Igualada va lliurar aquest divendres, 16 de novembre, un total de 63 medalles de permanència a agents del cos, a més de dues distincions d’homenatge i col·laboració a membres d’altres cossos de seguretat i emergències.

L’acte es va celebrar al Teatre Municipal l’Ateneu i va comptar amb la presència del conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Buch, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, el regidor de Governació, Jordi Batalla, i el cap de la Policia Local, Jordi Dalmases, a banda dels agents homenatjats, diversos comandaments policials i representants d’altres cossos amb presència territori.

En concret, es van concedir les distincions de color blanc pels quinze anys de servei a un total de 17 agents en actiu i 6 més en excedència o recentment jubilats. També es van lliurar 21 distincions de color blanc i plata pels vint-i-cinc anys de servei a agents en actiu i 11 més als membres del cos jubilats. I, finalment, es van atorgar 4 distincions de color blanc i daurat pels trenta-cinc anys de servei a agents en actiu i 4 a agents ja retirats.

A banda, es van lliurar dues medalles d’homenatge i col·laboració, de color blau cel amb distintiu blanc: la primera a l’exinspector en cap de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra a l’Anoia, Damià Larriba, per la seva col·laboració sempre rigorosa, professional i constructiva amb la Policia Local d’Igualada, i la segona al responsable de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil d’Igualada durant més de 30 anys, Joan Mir, destacant la seva col·laboració amb el cos, tant en situacions d’emergència com en la celebració de nombrosos esdeveniments, sempre des del voluntariat.

A la finalització de l’acte, al vestíbul de l’Ateneu Igualadí, els assistents van poder visitar una exposició fotogràfica d’imatges històriques de la Policia Local d’Igualada.