La plataforma UCFR Anoia presenta dues denúncies per l’agressió de diumenge

171

Aquest dimarts la plataforma Unitat Contra el Feixisme i el Racisme ha presentat dues denúncies per l’agressió que es va produir aquest diumenge al Passeig Verdaguer, davant dels Jutjats d’Igualada.

Segons s’explica des de UCFR, “la noia, després de sentir un cop fort, que venia d’un cotxe que havia anat a tocar les pilones que hi ha davant els jutjats d’Igualada, es va girar i es va trobar que un individu anava per ella amb un bastó insultant-la i colpejant-la a l’espatlla, al maluc… i donant-li un cop de puny a la panxa”.

També asseguren que la persona que va intentar aturar l’agressió en va sortir mal parat, i tan la noia com ell van haver de ser atesos a l’Hospital d’Igualada. També asseguren que hi ha testimonis, imatges i vídeos dels fets.

A més, neguen les informacions que han sortit els darrers dies en diversos mitjans de comunicació dient que l’agressió venia provocada per una discussió de trànsit.

La plataforma denuncia “el perill que suposa per a la convivència el creixent discurs de l’odi que, sortint de les clavegueres i davant una certa impunitat, es comença a veure crescut per actuar”.

Concentració aquest dissabte

La UCFR ha convocat per aquest dissabte a les 18h una Per aquest dissabte una concentració de suport a les persones afectades “tot exigint que es faci justícia, que no hi hagi impunitat per aquest tipus d’individus i comportaments”.