La Plaça del Diamant, aquest cap de setmana al Teatre de l’Aurora

25

En el marc del Dia Internacional de la Dona, tindrà lloc al Teatre de l’Aurora la representació de La plaça del Diamant de la Cia. Mea Culpa. L’Aurora se suma a la vaga feminista i per això la funció prevista per avuidivendres 8 de març queda suspesa.
En aquesta versió de l’obra de Mercè Rodoreda, la companyia alterna el passat i el present de la protagonista de La plaça del Diamant: la Colometa jove i innocent, que s’enamora del Quimet, es casa, té fills, pateix, somnia amb coloms i els destrueix i la Sra. Natàlia que explica la seva nova vida amb l’Antoni, l’adroguer, amb qui troba la calma i restableix la seva identitat.

Aquesta obra teatral s’inicia amb el final de la novel·la de Mercè Rodoreda, quan la Natàlia descobreix un diamant al seu cor, una raó de viure després de la desesperació del suïcidi, una alenada d’aire fresc per a ella, que ja no és ella mateixa. Torna enrere en el temps per rememorar els seus tres amors i els fets de la seva vida des de la mirada serena que per fi l’acompanya.

La Cia. Mea Culpa, després de visitar l’Aurora amb l’exitosa El darrer dia del Cafè de la Granota (2017), torna amb una brillant adaptació d’aquest obra cabdal de la literatura catalana que compta amb l’excel·lent interpretació dels actors i actrius d’aquesta companyia.

Aquesta programació compta amb el suport de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena i forma part de l’agenda d’actes del Març Feminista amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Horari i venda d’entrades
Les representacions tindran lloc el dissabte 9 de març a les 21 h i el diumenge 10 de març a les 19 h. Després de la funció de dissabte, els espectadors podran compartir les seves opinions en una tertúlia que obrirem amb els membres de la companyia. Les entrades tenen un cost de 15 € i 12 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.