La Penya Blanc i Blava d’Igualada celebra el 65è aniversari

80

Ahir diumenge 14 de juliol va tenir lloc el dinar commemoratiu del 65è aniversari de la fundació de la Penya Blanc i Blava d’Igualada l’any 1954, la més antiga de RCD Espanyol. La celebració es va fer al Restaurant Scorpia, amb la presència d’autoritats del club, de la Federació Catalana de Penyes i de l’Ajuntament d’Igualada. Entre els assistents hi havia el conseller del club, Mao Ye Wu, home de la màxima confiança del president del club Chen Yansheng. També hi era el director de l’àrea social de l’Espanyol, Alberto Ariza, l’ex-jugador Rafa Marañón. Tots acompanyaven a un centenar de socis i afeccionats locals de la penya i del club amb la destacable presència de diferents penyes amigues com son la Penya Urgell-Segarra, la Penya Pla de l’Urgell, Penya La Escullera, Penya del Poble Nou, Penya de Sabadell, Penya Gran Via Sant Martí, Penya La Roca del Vallès i la Penya Perico Levante, de les terres valencianes.

Les diferents autoritats varen fer els parlaments i cal destacar el que va fer el conseller Mao Ye Wu, que amb un català impecable, va transmetre una llum d’optimisme pel creixement social i esportiu del club. Posteriorment es varen obsequiar amb plaques commemoratives als socis més antics de la penya igualadina, Lluís Marimon, Josep Mª Pomés i Martí Torné Ribaudí i també als representants de les diferents penyes d’arreu del país que varen compartir un dia tant especial amb la penya igualadina.

Com no podia ser d’altra manera, al final es varen sortejar diferents samarretes i obsequis del club i regals d’aportació voluntària d’empreses amigues entre els assistents.