La militància d’Esquerra d’Igualada ratifica Enric Conill com a candidat a l’alcaldia

90

Esquerra va celebrar ahir la seva assemblea local per escollir el seu candidat a les eleccions municipals del maig de l’any que ve. Enric Conill, que fa dues setmanes va ser proposat per l’actual portaveu del grup, Josep Maria Palau, va ser ratificat per la militància que es va reunir ahir a la seu del carrer Òdena.

El nou cap de llista d’Esquerra va entrar com a regidor l’any 2015, junt amb Josep Maria Palau i la diputada al Congrés Carolina Telechea. És arquitecte de professió i té el seu despatx a Igualada.

En la seva intervenció, ja com a candidat, Conill va explicar que “volem seguir fent propostes i aportant solucions a les diferents problemàtiques de la ciutat”. I afegia, que “em comprometo a seguir treballant per aconseguir un projecte de ciutat que respongui a les necessitats de tots els ciutadans i ciutadanes d’Igualada”. L’actual regidor també va destacar “la generositat d’ERC en la seva aposta, per obrir el partit de bat a bat i sumar cada cop més gent per vertebrar un projecte transversal, aglutinador i amb voluntat de servei per tots els ciutadans”. Cal recordar que Enric Conill va entrar a les llistes d’Esquerra del 2015 com a independent.

Per la seva banda, l’encara portaveu del grup municipal a l’Ajuntament, Josep Maria Palau, va encoratjar el seu successor a ser un bon cap de colla, al mateix temps que va recordar tota la feina que està fent el seu grup durant aquest mandat. Un cop finalitzades les votacions, la consellera de Salut, Alba Vergés, es va sumar a les mostres de suport al candidat.