La Jove Cambra d’Igualada finalista Millor Projecte de Desenvolupament Econòmic Local de l’associació europea de cambres joves

106

Entre el 19 i el 24 de juny es va celebrar a Riga (Letònia) la Conferència Europea de la Jove Cambra Internacional. Aquesta és una associació no governamental en què joves de 18 a 40 anys de tot el món aprenen a assumir responsabilitats i a desenvolupar habilitats directives mitjançant el treball en projectes per la nostra comunitat. En el marc de la trobada, també es fa l’entrega de premis als millors projectes i un dels finalistes de la categoria Millor Projecte de Desenvolupament Econòmic Local va ser pel BizMarathon que  organitza la Jove Cambra d’Igualada.

El BizMarathon és un congrés en format marató intensiva que té la voluntat de concentrar emprenedors, empresaris i joves pro-actius i que es fa a Igualada. Entre els actes que s’hi fan hi ha les BizTalks, ponències a càrrec d’emprenedors en format breu de 20 minuts en què s’expliquen les vivències en relació amb l’emprenedoria, cursos de formació i un concurs d’Start-ups.

Més enllà dels premis, els representants de la Jove Cambra de Catalunya van contribuir com a ponents a la sessió de discussió sobre el cinquè objectiu de Desenvolupament
Sostenible de les Nacions Unides. A més, en el marc de la cerimònia inaugural de la Conferència, celebrada el dilluns al vespre, i en presència de les delegacions de les Joves Cambres d’arreu del món, la delegació catalana va ser reconeguda en peu d’igualtat amb la resta de delegacions estatals. L’entitat va aprofitar el moment i els seus representants van lluir llaços grocs en solidaritat amb els presos polítics.