La impressió 3D centrarà la Jornada d’Innovació de l’Anoia

61

El proper dimarts 7 de maig, a partir de les 9 del matí, tindrà lloc la Jornada d’Innovació de l’Anoia, que arriba a la cinquena edició, al centre d’Innovació de Vilanova del Camí. En aquesta ocasió es parlarà de la Fabricació Additiva/3DP, oportunitats i reptes empresarials. La jornada és organitzada per l’Ajuntament de Vilanova i el Centre Leitat, i compta amb la col·laboració de La Veu de l’Anoia.

L’acte comptarà amb la ponència L’ecosistema d’impressió 3D a Catalunya, a càrrec de Pablo Valderrama, de 3DFactory Incubator, així com una sessió sobre eines per a la innovació empresarial, amb María José Tomás Sánchez, del departament de Promoció Institucional i Cooperació Territorial de CDTI, i oportunitats de finançament empresarial, amb Joan Comas Moliné, gerent de l’Àrea de Projectes d’I+D+i d’ACCIÓ.

Tots els assistents podran veure i tocar diverses peces construïdes amb tecnologies 3D, tant en metall com en matrius polimèriques. Durant la pausa cafè s’oferirà una demostració d’impressió 3D d’aliments.

Després d’un esmorzar networking, es farà una taula rodona sota el lema Innovacions industrials en el marc de la fabricació additiva, moderada pel periodista de La Veu Jordi Puiggròs, amb Ignacio Sánchez, Key Account Manager de Wacker; Alejandro Sánchez, Responsable 3D a Catalunya de Maquinser; Enric Sirer, Product Manager de Abrast by Coniex; Jonatan Domenech, CEO de Arboleda Intelligence, i Carles Bas, Co-fundador de Makers Igualada.

Joan Roig, Business Development Manager de Leitat, tancarà la jornada. Hi haurà també servei gratuït d’assessorament personalitzat en innovació per les empreses que ho sol·licitin.