La igualadina Neus Peris oferirà un recital de piano al Teatre de l’Aurora

32

Aquest diumenge a les 7 de la tarda la brillant pianista igualadina Neus Peris tornarà a Igualada per oferir un recital molt especial al Teatre de l’Aurora que inclourà peces d’autors clàssics i contemporanis sota el títol de Prisma!.

Prisma! són dues cares iguals i paral·leles separades pel temps. La fesomia de la música no ha parat mai de canviar des de temps remots fins a dia d’avui, però el contingut sempre acaba al mateix lloc. Riquesa, complexitat i fragilitat, units per un (molts cops sorprenent) equilibri!

La pianista igualadina Neus Peris arrossegarà al públic al fons de la música amb a la seva imaginació, sensibilitat i comunicació. Pianista versàtil i curiosa, està construint el seu repertori a parts iguals entre la música clàssica i la contemporània. Sota el títol de Prisma!, oferirà peces de Brahms, Henze, Green, Schubert i Saariaho.

Programa
– Kaija Saariaho: Preludi per a piano (2007)
– Johannes Brahms: 4 Peces op.119
– Werner Henze: Preludis de Tristan n.1, 2 i 3 (2002)
– Anthony Green: 3 Bagateles (1971)
– Franz Schubert: Sonata en la menor D537, op.164

Neus Peris és una artista amb una gran sensibilitat i capacitat de comunicació que transmet als seus concerts. La seva imaginació i comprensió musical li atorguen una visió excepcional de la música i la seva interpretació i el seu eclèctic repertori se centra en autors clàssics, però sobretot contemporanis. Col·labora habitualment amb la soprano Aimée Presswood, el tenor Lars Fischer i la viola Jordi Morell. Des del 2015 viu a Londres on ha cursat un màster al Conservatori de Música i Dansa Trinity Laban.
Aquest concert s’emmarca dins del Cicle Música de Primera Fila.

Horari i venda d’entrades
El concert Prisma! de Neus Peris tindrà lloc diumenge 22 d’abril a les 19 h al Teatre de l’Aurora. Les entrades tenen un preu de 10 € i 8 € (amb els descomptes habituals) i es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.