La Fundació Sanitària Sant Josep imparteix formació d’atenció sociosanitària a Càritas

69

IMG-20150316-WA0005.jpg

Un conveni entre la Fundació Sanitària Sant Josep i Càritas Arxipestral Anoia-Segarra permet que els alumnes del curs d’Atenció Sociosanitària a les Persones en el Domicili organitzat per Càritas rebin formació pràctica i teòrica per part dels professionals de la Fundació Sanitària Sant Josep. La formació té lloc al centre sanitari, el que permet un contacte directe i real amb la matèria. A més, els estudiants disposen també de la possibilitat de realitzar el període de pràctiques del curs en la Fundació.

Amb aquesta formació, Càritas veu complet el seu objectiu d’apropar al màxim a l’alumnat dels seus cursos al coneixement de la realitat social, educativa, professional i laboral; d’interrelacionar de forma adient els coneixements tècnics i pràctics, per dotar-los de les habilitats i recursos per al futur exercici de la professió.

Per la seva banda, la Fundació Sanitària Sant Josep està interessat a cooperar en la formació de professionals de les ciències socials que en un futur poden tenir una presència específica en el medi social i/ o educatiu i compta amb personal de provada experiència i capacitació laboral i professional per exercir tasques docents de tutorització.

La Fundació Sant Josep és un centre sanitari amb més de 30 anys d’experiència que ofereix diversitat de serveis clínics i d’atenció social per a persones de totes les edats i amb diferents patologies i/o necessitats. Concretament, a la Fundació Sanitària Sant Josep es pot trobar: unitats d’hospitalització, hospital de dia, la Llar Verdaguer, Sant Josep Residencial, servei extern de logopèdia, servei de fisioteràpia, consulta de geriatria, l’ equip d’avaluació integral ambulatòria de trastorns cognitius i la gestió del Centre de dia Montbui.