La formació d’ultradreta Vox es querella contra la igualadina Alba Vergés

793

La formació d’ultradreta Vox ha anunciat una querella contra la igualadina Alba Vergés, membre de la Mesa del Parlament, a més del president Roger Torrent i altres dos membres, Josep Costa (vicepresident del Parlament i diputat de JxCat) i Eusebi Campdepadrós (JxCat), per un presumpte delicte de prevaricació i desobediència per tramitar la reforma de la llei de Presidència que va ser aprovada en el ple de divendres passat amb els vots de JxCat, ERC i la CUP, i que ha estat tombada pel Tribunal Constitucional.

“No tinc gens de por”, diu Alba Vergés

Ahir dijous, en declaracions a La Veu, Alba Vergés explicava que “anem arreglats si hem d’esperar que sigui l’extrema dreta la que digui què hem de fer al Parlament de Catalunya. La Mesa ha de poder debatre tots els assumptes”, ens explicava, alhora que confirmava que “m’han trucat del Parlament que se’ns havia notificat la interposició d’aquesta querella, però no l’he pogut recollir perquè no hi era”.

Vergés afegia que “jo em trobo bé, no tinc gens de por, hem de continuar denunciant els intents de l’extrema dreta de destruir les bases de la democràcia per la unitat d’Espanya, no ho permetrem”.