La firma 113 Maison guanya el concurs Rec.0 / 080 Barcelona Fashion

60

El barri del Rec d’Igualada tornarà a transformar-se del 9 al 12 de maig. Les antigues adoberies seran ocupades per grans marques de moda i dissenyadors emergents que convertiran aquests espais en autèntics experiments de retail. Rec.0 és una concentració de vendes especials inèdita, un festival de moda, cultura i gastronomia que revoluciona tota una ciutat només durant quatre dies.

Dins de les accions que s’han dut a terme en aquesta nova edició de Rec.0 destaca el premi que 080 Barcelona Fashion i Recstores van atorgar ahir a 113 Maison, firma guanyadora del concurs que les dues entitats obren a dissenyadors i marques emergents guanyant una pop-up store gratuïta a la zona de disseny independent durant els quatre dies del Rec.017 per promocionar-se i vendre els seus estocs.

Un jurat format pel dissenyador Josep Abril, la periodista de moda Margarita Puig, un membre de 080 Barcelona Fashion i un membre de Recstores han premiat 113 Maison d’entre una setantena de dissenyadors emergents i maques joves que han participat al concurs. Les marques Verdugo Clothing i Into han estat, juntament amb la marca guanyadora, les tres propostes finalistes.

Josep Abril fou l’encarregat de lliurar el premi en un acte que va tenir lloc a NU#02, l’espai que comparteix amb les dissenyadores Miriam Ponsa i Txell Miras al centre de Barcelona. L’acte va comptar amb la presència del jurat, participants al concurs, escoles de disseny de moda i premsa del sector.

Un centenar de marques de moda, més de 50 antics espais industrials transformats, 3 escenaris de música i 34 food trucks són els ingredients principals de la pròxima edició del Rec.017, que espera rebre uns 120.000 visitants. Així, moda, gastronomia, activitats culturals i una àmplia programació musical conviuen només durant quatre dies al barri del Rec d’Igualada.