La fira BSTIM penja el cartell de complet

61

DSC_0006.JPG

Un mes abans d’obrir portes, la primera edició de la fira tèxtil BSTIM ja ha penjat el cartell de complet. Les seixanta places disponibles per a expositors al recinte firal –l’Escorxador d’Igualada- ja estan distribuïdes entre les empreses sol·licitants, provinents d’arreu del país i especialment de les comarques amb més tradició industrial de tèxtil com el Maresme i el Vallès Occidental, a més de l’Anoia. L’organització ja havia hagut d’ampliar les places arran de la nombrosa demanda i ara ha hagut de tancar definitivament les inscripcions.

Els expositors del BSTIM, que se celebrarà els dies 25 i 26 de febrer, són principalment empreses i tallers locals que fabriquen peces acabades de confecció, gènere de punt i productes de bany i també empreses dedicades a la gestió de la producció de peces tèxtils. Aquestes empreses han vist en BSTIM l’oportunitat d’oferir els seus serveis a marques, dissenyadors i distribuïdors europeus que busquin nous proveïdors o que es plantegin deixar de fabricar a Àsia i tornar la producció a Europa.

Entre les empreses que han confirmat ja la presència a la Fira hi ha les principals indústries de fabricació del gènere de punt com Tex51, Gavipunt, Quinto punto, Texdueñas o Jerthin, que juntes sumen una capacitat d’1,5 milions de peces. També hi seran presents productors de roba interior com Indústries Valls (Punto Blanco) i Carlomagno.

Presència al 080 Barcelona Fashion
Un cop comprovat l’èxit de la Fira entre els expositors, l’organització es bolca ara en la captació de visitants, i és per això que tindrà un estand promocional al 080 Barcelona Fashion que es farà del 2 al 6 de febrer al Museu Marítim de Barcelona. A l’estand s’hi instal·larà una màquina que teixirà en directe un gorro de punt promocional de la fira BSTIM dissenyat a Igualada.