La Festa del Vi acollirà 22 cellers i set establiments xarcuters i pastissers

126

12031443_824329017665471_7016179015838595770_o.jpg

El final als quatre dies d’Slow Shopping, arriba demà dissabte 7 de Novembre amb la celebració de La Gran Festa del Vi i totes les activitats que hi ha programades.
Tal com es va anunciar fa uns dies des d’Igualada Comerç, entitat organitzadora, enguany comptarem amb 22 cellers que vindran a presentar les seves novetats i 7 establiments igualadins com són Carnisseria Gual, Cal Passanals, La Botigueta, Domènech Xarcuter, Pastisseria Fidel Serra, Pastisseria Targarona i Làctics La Tossa, que oferiran tasts i degustacions dels seus productes més exquisits per tal d’acompanyar la resta de vins i caves de la fira.
La inauguració de La Gran Festa del Vi serà a la Rambla de Sant Isidre a les 12 del migdia, presidida per l’entitat organitzadora i representants de l’Ajuntament, així com el conseller d’Empresa i Ocupació Felip Puig.
Segons el programa, que s’ha publicat aquesta setmana, es faran diverses activitats infantils al llarg de tot el dia: trepitjada de raïm a l’escenari de la fira, tombs amb el carruatge de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada pels carrers del nucli antic, i maquillatge infantil. Tot pensat perquè el públic familiar també pugui gaudir de la jornada.
Cal destacar també els 4 tasts solidaris que enguany destinaran tots els diners recaptats als programes d’ajuda als refugiats sirians gestionats per la Creu Roja. Recordar que encara teniu temps de comprar els tiquets als establiments organitzadors: Vinnari, Vinnart, Igualavins, Celler Can Figueres, Bar Acústic i a la mateixa seu d’Igualada Comerç. Sens dubte, tota una experiència per a una bona causa.
Finalment, el concert d’Adriana Muntané i Josh Allen & The Rootmakers, que començarà a partir de les 9 del vespre a l’escenari de la fira, posarà el punt i final a aquests 4 dies tan intensos.
Des d’Igualada Comerç han volgut agrair a tos els participants la bona disposició i el suport rebut any rere any, sense els quals tot aquest esdeveniment no seria possible.