La falta d’encert condemna a l’Igualada femení a un empat contra el Pardinyes

19

Després de fer el millor partit de la temporada, pel que fa al joc, el CF Igualada femení no va poder emportar-se tampoc la victòria, però sí que va aconseguir un empat a 2 al camp del Pardinyes.

El conjunt de Jordi Torres tornava a Lleida per disputar un partit ajornat per la pluja. Un desplaçament complicat degut a les petites dimensions del terreny de joc. Però les sensacions dels darrers partits, donaven esperances blaves.

No obstant, durant els primers minuts, les igualadins es van veure sotmeses per un intens Pardinyes, que es va poder avançar en el marcador. Però, les igualadines van reaccionar i van començar un constant atac davant la porteria local. Alternança de jugades, unes més directes i altres més trenades. El gol visitant s’acostava.

I així va ser com, al minut 44, Paula va ser capaç de perforar la porteria lleidatana i avançar l’Igualada. A la següent jugada, i encara abans del descans, Paula va tenir una altra gran ocasió per eixamplar diferències, sense èxit. S’arribava a la mitja part, amb avantatge per la mínima.

A l’inici de la segona meitat, en una jugada de còrner, les locals van empatar l’enfrontament, un càstig molt immerescut. L’equip va seguir treballant, generant ocasions. Tenint opcions, de nou, sense poder afinar davant la porteria.

Quan millor estaven les blaves, en una jugada aïllada, les locals feien el segon gol. Tocava tornar a remar a contracorrent.

Després d’uns minuts dubitatius, Marcet marcava un autèntic golàs des de 30 metres, posant l’empat al marcador. Es podia aconseguir la victòria.

En els darrers minuts, l’equip va tenir una altra gran arribada, que Marina no va saber definir. Acabava el duel amb empat a dos i amb la sensació que el resultat no reflectia gens, el que s’havia vist al camp.

Amb aquest empat, les de Jordi Torres sumen sis punts. La setmana vinent, l’equip juga davant el Sant Gabriel, a Les Comes.