23.6 C
Igualada
Dimarts, 6 juny 2023

La companyia touenca Teatre Nu estrena espectacle a la Fira Mediterrània de Manresa

Aquest proper dijous 10 d’octubre comença una nova edició de la Fira Mediterrània de Manresa i un dels primers espectacles que es podran gaudir aquests dies porta gravada la marca anoienca. La companyia Teatre Nu, de Sant Martí de Tous, estrenen el seu últim espectacle que porta per títol  “En Patufet (i els seus pares)”, una versió de la popular rondalla catalana explicada des del punt de vista dels pares. Així doncs, la companyia presenta una història amb uns pares novells i excessivament protectors amb el seu fill. És un text escrit en un vers picat i viu, amb tocs d’humor, i tendresa. Inspirat en la tradició catalana que ha fet néixer aquest personatge però amb una mirada actualitzada, moderna i global. “En Patufet (i els seus pares)” compta amb la música i les composicions originals d’en Pep López, amic de la companyia i professional del sector dels espectacles per a tots els públics. En resum, aquest és un espectacle que connecta amb humor la història tradicional amb les obsessions d’avui. Aquesta nova versió musical d’en Patufet es podrà veure a la sala petita del Teatre Kursaal de Manresa avui dijous a les 15:30.

La companyia del Teatre Nu, 20 anys voltant.
Son un col·lectiu de professionals de l’art escènic que produeixen i fan girar les seves pròpies creacions. En vint anys de trajectòria – el 2020 la companyia celebra el seu vintè aniversari sobre els escenaris – han creat dinou muntatges amb els quals han realitzat més de dues mil funcions. Creuen en el teatre com un art comunitari, en què la suma de talents individuals fa créixer cada nou projecte.

Des de Sant Martí de Tous exporten arreu els seus projectes. L’espai on treballen, La Casa del Teatre Nu, és un local obert al públic i als professionals on es poden desenvolupar propostes que busquen una infraestructura per poder-se dur a terme. Acull projectes des de la idea, fins a la seva estrena i exhibició. Actualment tenen en cartell més d’una dotzena d’espectacles

Compartir