La Coll@nada dona el tret de sortida a la Festa Major amb el seu pregó

276

Aquest dilluns a la tarda comencen els primers actes de la Festa Major d’Igualada amb el pregó de la Coll@nada. L’acte començarà a les 8 del vespre i es farà a la Plaça Pius XII, lloc on es desenvoluparan gran part de les activitats organitzades per l’Associació Juvenil i que per aquest motiu han anomenat “territori festiu”. El pregó anirà a càrrec de la pubilla i l’hereu de l’any passat, a més de de les colles de la Festa.

Abans del pregó, però, ja hi ha altres activitats organitzades. A 2/4 de 6, a la Plaça de Cal Font i amb la col·laboració dels Protons es farà un taller de percussió pels més petits. Un cop acabat, els mateixos Protons i la resta de colles de percussió de la ciutat oferiran un espectacle que recorrerà alguns dels carrers del centre de la capital de l’Anoia.

Un cop acabat el pregó es tindrà un record especial pels presos polítics i exiliats i es farà una manifestació pels voltants de la Plaça Pius XII. Justament en aquesta plaça és on es farà el sopar d’inici de festes, un acte que tancarà el primer dia de Festa Major