La 12a edició del Passatge del Terror de Montbui es trasllada a l’antiga nau Calçats Ferrer

163

La setmana passada es presentava a la sala petita de Mont-Àgora la 12a edició del “Passatge del Terror” de Montbui, activitat que es durà a terme la nit del proper dimecres 31 d’octubre i es va realitzar la projecció del tràiler promocional de l’activitat.

En aquesta ocasió el Passatge estrenarà ubicació, l’antiga nau Calçats Ferrer, ara municipal, i on els visitants trobaran 500 metres quadrats de Passatge completament nous, amb tres nivells que sorprendran als assistents i amb la tasca de més d’un centenar de col·laboradors que porten treballant en l’organització des de fa mesos.

Serà la quarta ubicació diferent, en 12 edicions, que acollirà aquesta activitat, després del Centre Cívic i Cultural La Vinícola, la Piscina d’Estiu i el pavelló Can Passanals.

El Passatge que promet emocions fortes, escenes espectaculars i caracteritzacions extremadament realistes. Entre les novetats d’aquesta edició, cal destacar que s’obrirà portes a tres quarts de 10 de la nit. Quinze minuts abans, però, tindrà lloc un espectacle d’inauguració al Passeig Catalunya, a tocar del mateix magatzem.