Kan Bakus rep el primer premi Cartaví 2012

0

Premis Cartavi.jpg El passat dilluns, 17 de desembre, al Palau de la Generalitat, es procedí a l’entrega dels Premis Cartaví 2012, que s’atorguen a aquells restaurants de Catalunya que demostren un excel·lent tracte als vins del nostre país. Les votacions dels propis clients, via Internet, i la valoració d’un jurat d’experts concedeixen el preuat guardó a un total de 15 restaurants, un de cada província catalana i un per Barcelona ciutat, dins les tres categories de preu establertes a les bases (C, per restaurants on la mitjana de preu de la carta sigui fins a 18 euros, B per a mitjanes de 18 a 40 euros i A per aquells de més de 40 euros). Kan Bakus, ubicat a la rambla d’Igualada, ha rebut el primer premi Cartavi 2012, de la seva categoria a la província de Barcelona, en reconeixement a la seva carta de vi català i la carta específica de vins de la comarca de l’Anoia. El premi, recollit per Sònia Farran (sommelier i propietària del restaurant) de mans del conseller d’agricultura de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Pelegrí, consta d’una placa distintiva del premi, així com un diploma acreditatiu i un reportatge en una de les revistes més importants del sector. Els restaurants premiats a tot Catalunya són: Barcelona: Dos Cielos, Topik, Els Casals (Segàs), Kan Bakus (Igualada), Can Jubany (Calldetenes), Monvínic. Girona: Les Cols (Olot), Mas Romeu Tarragona: Hotel Sport (Falset), Can Bosch, La Farmàcia (El Vendrell). Lleida: Can Boix de Peramola, Estel de la Mercè, Hotel Sant Vicenç. Sònia Farran ja ha estat premiada en diverses ocasions en reconeixement a la seva trajectòria professional, com el Nas d’or de Catalunya 2008 o el Primer Premi Marqués de Riscal 2009, al que ara s’afegeix el reconeixement al tracte al vi català al seu local.