El jutge Llarena demana investigar una reunió dels CDR a Igualada

868
El tall de l’autovia A-2 del 3 d’octubre organitzada amb el suport del CDR d’Igualada.

La causa judicial del Tribunal Suprem que manté a presó els consellers Oriol Junqueras, Joquim Forn i els líders d’Òminum i l’ANC, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez ha ampliat la seva causa de forma general contra l’independentisme.

El magistrat Pablo Llarena ha ampliat la investigació als Comitès de Defensa de la República (CDR), les organitzacions ciutadanes que van treballar per dur a terme el referèndum de l’1 d’octubre amb garanties i que segueix treballant per mobilitzar la població, tal i com ho va fer en les vagues generals del 3 d’octubre i del 8 de novembre.

Entre els comitès que el magistrat vol que s’investiguin hi ha el CDR d’Igualada-Conca d’Òdena, per una reunió supramunicipal del 21 d’octubre. Llarena vol que la policia judicial l’informi de la convocatòria, les sol·licituds i les autoritzacions administratives que van fer possible aquesta reunió, així com les conclusions que se’n van treure d’aquestes.

A més del CDR d’Igualada, també s’ha demanat informació de dues reunions del mateix caire celebrades a Sabadell i Manlleu per els mateixos motius.