Junts per Igualada presenta una llista amb diverses novetats en les primeres posicions

557

El candidat de Junts per Igualada a l’alcaldia d’Igualada i actual alcalde de la ciutat, Marc Castells, va presentar el passat dilluns l’equip que l’acompanyarà en les eleccions del dia 26 de maig. L’acte de presentació de la llista electoral el va conduir Àngels Chacón, actual consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, que ocuparà el lloc número 21 d’aquesta llista.

Castells serà el número 1 de la candidatura i el seguiran Carme Riera al 2, Marisa Vila –una de les noves incorporacions al projecte– al 3 i Fermí Capdevila al 4. Carlota Carner i Jordi Marcé, també noves incorporacions, ocuparan els llocs 5 i 6; els seguiran Patrícia Illa i Pere Camps al 7 i al 8, amb una altra novetat, Miquel Vives, al número 9.

Castells afirmava que “el nostre projecte per Igualada continua avançant i fent-se fort. Hem format un equip humà de persones que s’estimen molt aquesta ciutat, que tenen grans qualitats i que arriben amb unes ganes immenses de treballar per consolidar-la definitivament com el gran referent de les ciutats mitjanes de Catalunya”. Castells també va agrair la tasca de les regidores i regidors que “els últims anys han tingut una dedicació exemplar a l’ajuntament i al servei de la ciutadania i que ara no ocupen els primers llocs de la candidatura, tots han estat un exemple d’estima per la seva ciutat i respecte pel servei públic”.