Josep Vicenç debuta amb victòria davant el líder de la categoria
J

20 de novembre de 2017

Important victòria en el debut de Josep Vicenç Mestre a la banqueta igualadina. Ens uns primers quaranta cinc minuts espectaculars, els blaus van aconseguir superar al líder de la categoria.

Els igualadins sabien que havien de donar-ho tot al camp per a poder competir davant un grandíssim rival, que sols havia perdut un partit front l’Efac. I així ho van fer. Després d’un primers cinc minuts en què els visitants inquietaven la porteria local, una gran jugada col·lectiva dels blaus, lluitada fins al final per Doblas, va acabar als peus de Martí, que posava l’un a zero al marcador, al minut set. El partit començava de la millor manera, però no valia badar.

L’equip va créixer en confiança, i a mesura que passaven els minuts, els de Josep Vicenç dominaven més el joc. A conseqüència d’aquest domini, al minut vint, Morillas va aprofitar un error de la defensa barcelonina per entrar dins l’àrea i, quan anava a xutar, va ser objecte de penal. Èric no el va fallar i els anoiencs ampliaven distàncies, dos a zero. En aquell moment, el partit va baixar revolucions, fet que va provocar una superioritat molt més clara dels locals.

El partit semblava que arribaria al descans sense cap més canvi, però una gran passada interior de Doblas a Martí va fer pujar el tercer al lluminós, al minut quaranta quatre. Les Comes era una autèntica festa, però no es podia baixar el pistó.

A la represa, semblava que la dinàmica de joc seria la mateixa, 3-0 al marcador i domini dels blaus. Martí va tenir a les seves botes el quart, però el porter la va desviar a corner. Els minuts passaven sense haver moltes ocasions per part de cap equip.  No obstant, al minut 65, un jugada aïllada va ser refusada per Lledó i el rebuig el va aprofitar el Martinenc per a posar el 3-1. Quedava molt per treballar.

Els visitants van pujar la intensitat i van ser molt més directes en el joc, el que va fer que hi haguessin diferents ocasions pels de Sant Martí. Afortunadament, el gran encert del porter blau i els pals van fer que no es mogués el marcador.

Els igualadins van tenir alguna ocasió més al contracop per a poder sentenciar el partit, però no es van poder materialitzar i el matx va acabar 3-1.

Amb aquests tres punts, el CF Igualada escala fins a la setena posició, amb divuit punts. El pròxim diumenge, els blaus es desplacen fins a Terrassa per a jugar contra el San Cristobal, a les 12 del migdia. Un rival molt intents, que de ben segur farà suar als blaus per a retornar amb resultat positiu.

Lledó; Eloi, Thomas, Juan, Bernat; Moragas, Güell (Iloie 88′), Eric, Morillas (Abdel 73′), Martí (Joel 80′); Doblas (Fran 60′)

Creus que Igualada necessita més carrils bici?